ukuchtili chutný recept od McCain: Grilovaný pstruh (dúhový)
McCAIN RECEPTY

Grilovaný pstruh (dúhový)

< Grilovaný pstruh (dúhový)

  • Hranolčeky do rúry
  • 30'
  • 4 osoby

Zoznam zložiek:

  • 400 g Fri'Style
  • 600 g filé z pstruha alebo lososa
  • 200 g mrazeného hrášku
  • 100 ml olivového oleja
  • 100 ml hydinového bujónu
  • 2 vetvičky paliny
  • 1 lyžička mletej rasce rímskej
  • 1 citrón
  • 16 koktejlových paradajok
  • 1 lyžička cukru

Hrášok na 2 minúty ponoriť do vriacej vody. Po vybraní spolu s hydinovým bujónom zmixovať na pyré a pretrieť cez sitko.

Palinu umyť, osušiť a posekať nadrobno. Pridať 50 ml oleja a za stáleho miešania vsypať do pripraveného pyré z hrášku.

Dochutiť soľou, čiernym korením, rímskou rascou a citrónovou šťavou.

Koktejlové paradajky s trochou cukru a 40 ml oleja glazovať na panvici na stredne silnom ohni asi 5 min.

Filé z pstruha rozdeliť na porcie, pomastiť olivovým olejom, dochutiť soľou a čiernym korením a piecť v rúre rozohriatej na 250°C s použitím voľby gril, z každej strany asi 2 minúty.

Grilované plátky pstruha poliať zelenou šťavou z hrášku a podávať s glazovanými paradajkami a Fri'Style pripravenými podľa návodu na obale.

  • Ľahké
  • 30'
  • 4 osoby

Dajte nám LIKE na Facebooku

ROBÍME DOBRO
Jedným z našich cieľov je šetriť vodou

Zodpovednosť k životnému prostrediu

Zistite viac
Najčítanejšie
články